Tűzoltók éjjel-nappal

2023.08.02. 16:46

Versenyre hívják bajtársaikat a farádi tűzoltók

Az országos kismotorszerelő bajnokságra, illetve éjszakai versenyre várják a tűzoltókat szombaton. Előbbin húsz, utóbbin huszonkét csapat méri össze tudását a helyi lovas­pályán.

Cs. Kovács Attila

Szombaton az Országos Kismotorfecskendő Szerelési Bajnokság - Bicskei fordulóján vett részt a farádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület egy ifi lány, kettő ifi fiú és egy felnőtt férfi csapattal. Ezen a hétvégén ők várják a kollégáikat,

Forrás: Farádi Önkéntes Tűzoltó Egyesület / Facebook

Az ország minden részéből érkeznek csapatok, hiszen két versenyt is rendez a helyi önkéntes egyesület: a tizenharmadik Országos Kismotorfecskendő Szerelő Bajnokságot, illetve a hagyományos éjszakai tűzoltóversenyt. A megmozdulásokra még lehet nevezni. 

A program szombaton reggel nyolc órakor a regisztrációval kezdődik a farádi lovaspályán. Délelőtt tíz órakor rendezik az ünnepélyes megnyitót, negyed tizenegykor indul a kismotorfecskendő-szerelő verseny. Kettőkor már az eredményhirdetést tartják. 

Az éjszakai versenyre szintén a lovaspályán gyülekeznek a csapatok este hét órakor. A megnyitó fél tízkor várható, a verseny tízkor startol. Az ünnepélyes eredményhirdetésre éj­­jel két órakor várják vissza a résztvevőket. 

A versenyekkel kapcsolatos információk megtalálhatók a www.tuzoltoszovetseg.hu oldalon, de az országos kismotorszerelő versenynek saját honlapja is van: www.orszagoskismotorfecskendoszerelo- bajnoksag.hu. Felvilágosítás kérhető a +36-30/600-9934-es és a +36-30/598-4628-as telefonszámokon. 

Az országos bajnokságra már húsz csapat nevezett modern és retró kategóriában, ami összesen negyven versenyszámot jelent. Az éjszakai­ra huszonkét csoport jelezte részvételi szándékát. 
 

A farádi tűzoltók várják a kollégákat a versenyekre. 
Fotó: Cs. K. A.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában