Győri kampusz

2023.08.25. 14:41

Örökifjú hallgatók figyelmébe - Újraindul a Nyugdíjas Egyetem Győrben

Újraindul a korábban nagy népszerűségnek örvendő Nyugdíjas Egyetem előadássorozata Győrben a Széchenyi István Egyetemen. Izgalmasnak ígérkező, változatos  témákkal várjuk az érdeklődőket a megszokott helyszínen, a Győr Városi Egyetemi Csarnokban.

Kisalföld.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

Fotó: Kiss Anikó

Az első előadásra szeptember 4-én (hétfőn) 14 órai kezdettel kerül sor, ahol a hallgatók a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos témában hallhatnak hasznos információkat. A második előadáson október 19-én (csütörtökön) 14 órakor a kibertér, az online világ árnyoldalaival ismerkedhetnek meg. A harmadik, záró előadás  november 24-én (pénteken) 14 órakor kerül megtartásra Humor a néköltészetben címmel. 

A regisztrációt meghosszabbítottuk, így augusztus 28. 8.00 órától augusztus 30. 20.00 óráig még lehet online jelentkezni a Nyugdíjas Egyetem weboldalán (nye.sze.hu), telefonos regisztrációra pedig 2023. augusztus 30. (szerda) 15.00 óráig van lehetőség a +36/96/613-721-es telefonszámon, tájékoztatták lapunkat a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában