II. UNO kerékpártúra

2023.08.31. 12:01

Közös bicajozásra hívnak a Szigetközbe

Közös kerékpározásra invitálja az érdeklődőket Kulacs Zoltán és az UNO csapata: szeptember 2-án, szombaton 14 órától a Flesch-központ parkolójából Máriakálnok, Darnózseli, Lipót, Hédervár érintésével Halásziba tekernek.

Mészely Réka

Egy közös élményre hívják a kerékpározás kedvelőit.

Szeptember 2-án, szombaton 14 órakor rajtol el a mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központ parkolójából a II. UNO kerékpártúra. 
– Szeretnénk élményeket nyújtani a velünk tartó kerékpárosoknak, akik szívesen megismerkednének városunkon kívül a környező településekkel is. Utunk Máriakálnokon át Darnózseli felé fog vezetni, a lipóti gesztenyefasoron keresztül fogunk Lipótra érkezni, ahol egy frissítőpontot alakítunk ki. Körülbelül 20–30 perc után indulunk tovább, és Hédervár érintésével fordulunk Darnózseli felé, majd érkezünk Halászira, a Kulacs borozóhoz (Halászi, Duna sor 5.) – emelte ki Kulacs Zoltán főszervező. 
Hozzátette, hogy a célban minden résztvevő egy szerencsekerékkel kipörgetheti ajándékát és vendég lesz egy UNO- fagyira is. 

A szervező tájékoztatása szerint a túra távja körülbelül 40 kilométer. Fontos, hogy műszaki segítségnyújtó csapat gondoskodik a zavartalan közlekedésről a teljes útvonalon. A részvétel mindenki számára ingyenes. A kényelmes és biztonságos túrázáshoz kerékpáros-ruházat és egyéni védőfelszerelés (kerékpáros-fejvédő) használata ajánlott. A kiránduláson mindenki saját felelősségére vesz részt. 
A túrára 13.30-tól gyülekeznek a Flesch-központ parkolójában, 14 órakor indulnak és várhatóan 18 órakor érkeznek vissza. Várnak minden kerékpárost, e-bike kerékpárost! 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában