Rendőr

2023.08.19. 13:00

Folytatják a toborzást

Az érdeklődők Győr-Moson-Sopron vármegye több településén első kézből kaphatnak tájékoztatást a határvadászképzésről.

Kisalföld.hu

A Legyél Te is Rendőr Facebook-oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a hivatással.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzóival augusztus 19-én 16 óra 30 perctől 17 óra 30 percig Kapuváron, a Garta Napok rendezvényen, augusztus 21-én

11 órától 12 óráig Csornán, a Mártírok terén és Vitnyéd faluközpontjában, 15 órától 17 óráig Újrónafőn, az önkormányzat előtti buszfordulóban, augusztus 22-én 10 órától 11 óráig Beleden, a Fényes vendéglő parkolójában, augusztus 23-án 12 órától 13 óráig Bágyogszovát faluközpontjában, 14 órától 16 óráig Mosonmagyaróváron, a MÁV-állomáson találkozhatnak.

A jelentkezési eljárással, valamint a képzésekkel kapcsolatos kérdéseikkel a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, illetve a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz lehet fordulni. A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak >>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában