EzTörténtKisalföld

2023.08.08. 11:19

Ezt írtuk 5, 10, 20 éve augusztus 8-án

Örömtánc, kétes eredetű fegyverek, evezés.

Kisalföld.hu

5 éve – Örömtánc százezres nézőközönséggel

Meghódították az internetet a bősárkányi apukák és kislányaik. A hétvégi falunapra tanultak be egy táncos számot, azóta is szánni nem akaróan kirobbanó a sikerük. A Facebookon kedd délig több mint száztízezren nézték meg a fellépésen készült videót és csaknem kétezren meg is osztották. Úgy tervezték eredetileg, hogy erre az egy alkalomra áll össze a nyolc apa-lánya pár, de ma már úgy vannak vele, ha igény lesz rá, folytatják pályafutásukat.

10 éve – Idén kevesebb evezős fordul meg a Szigetközben

Drasztikusan csökkent a vízi túrázók száma a Szigetközben az idei szezonban – ezt mondják a Kisalföld által megkérdezett túravezető és -szervezők. Ennek ellenére – főként a felelőtlenség miatt – sok bajba jutott túrázót kellett már idén kimenteni.

20 – Kétes eredetű fegyverek

Titokzatos informátor jelentkezett tegnap délután a Kisalföld telefonján. Engedély nélkül tartott fegyverekről, csempészett autókról beszélt, amelyeket éppen most fedeztek fel a hatóságok egy rajtaütés során Sokorópátka közelében, egy vadászházban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában