Hazai pályán

2023.08.01. 21:25

Agility - Kétszeres Európa bajnok a soproni Hellodogs Flyball Team

Két csapattal, a New Generationnal és a Reboundssal vágtak neki az idei Európa bajnokságnak, amelyen szoros küzdelemben lettek mindketten bajnokok.

Kisalföld.hu

Forrás: Hellodogs Flyball & Agility Team Sopron

"A divízió újraosztása után a szombati napon a New Gennek már jelenése is volt a pályán egy nyolc fős divízióban.
A Cherry-Bella-Shelby-Jake-Firgi-Arn felállású csapat végigmenetelve a felső ágon bejutott a döntőbe ahol az Alea ellen 3-0 eredménnyel zárt és Európa bajnok lett.
(...) Vasárnap a Rebounds divíziója kezdett már reggel ahol az első és a hatodik csapat között mindössze 0,06 mp volt, ami azt mutatta hogy egy végletekig kiélezett küzdelem lesz ez‼️
A Midi-Deni-Lara-Negró-Cookie-Able hatos végig a felsőágon jutott be a döntőbe fantasztikus teljesítménnyel, ahol a Tsunami ellen futotta a döntőt, akikkel már az elődöntőben is találkoztunk es nagy küzdelemben győztük le.
A döntőben a két csapat végig fej-fej mellett futott és végül 3-2 vereséggel fejet kellett hajtanunk, hogy most ők voltak a jobbak. Viszont ott volt a refinálé, amiben elhatároztuk hogy most megcsináljuk.
Hihetetlen és a végsőkig kiélezett futamokban végül most mi győztünk és Európa bajnok lett a Rebounds is."

- osztotta meg sikerét Facebook oldalán a Hellodogs Flyball & Agility Team Sopron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában