19. alkalommal

2023.07.05. 10:54

Úszónap a mosonmagyaróvári termálfürdőben

A Mozgáskorlátozottak Mosonmagyaróvári Egyesülete a napokban úszó sportnapot szervezett a mosonmagyar­óvári termálfürdőben.

Mészely Réka

Az úszónap résztvevői nagyon élvezték a programot a mosonmagyaróvári termálfürdőben.

Idén már negyedszer, a mosonmagyaróvári termálfürdőben rendezték meg a már hagyományossá vált úszó sportnapot a Mozgáskorlátozottak Mosonmagyaróvári Egyesülete tagjai részére. 

– A 19. alkalommal megszervezett eseményen a 25 méteres medencében, a számunkra elkülönített két sávban rendeztük meg a versenyt, melyre mintegy 21-en jelentkeztek, akiknek az egészségi állapota megengedte. A nőknél első helyezett Dobos Lászlóné, a második Zaitsits Pálné, harmadik Bieder Józsefné lett. A férfiaknál első helyezett holtversenyben Fazekas Tamás és jómagam, a második Mátyás András, a harmadik Áminger Péter lett. Az idei veterándíjat ezúttal egy házaspár, Horváth Antal és felesége kapta, akik az eddigi összes úszóversenyen részt vettek. Délután szabad foglalkozás volt a szépen felújított, minden igényt kielégítő fürdőben – számolt be Sztranyovszky Attila, az egyesület titkára. Elmondta: a tagtársaknak nagyon tetszett a rendezvény, amelynek megrendezését idén is nagyon várták, és örültek, hogy ilyen szép, megújult környezetben élvezhették a fürdőzést. Kihasználva az úszó sportnap adta lehetőséget, többen csak a késő esti órákban tértek haza. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában