Óriási buli volt a medencékben

2023.07.29. 10:31

DJ Dominique fokozta a hangulatot - Ilyen volt a strandok éjszakája a mosonmagyaróvári fürdőben - videó, XXL-galéria

A Strandok éjszakájához idén is csatlakozott a mosonmagyaróvári termálfürdő, melyet mintegy hatszázan kerestek fel pénteken. DJ Dominique, az AK26 mellett SáraZumba interaktív táncshow-val is hozzájárult a kellemes fürdőzéshez.

Mészely Réka

Immár sokéves hagyománya van annak, hogy a Strandok éjszakájához kapcsolódik a mosonmagyaróvári Flexum Thermal&Spa: az országos programsorozat előtti napon várták a fürdőzőket péntek este nyolc után egy csobbanásra. Fotók: Kerekes István

- Ebből az alkalomból mindig készülünk szórakoztató programokkal a közönségnek - tudtuk meg Rongits Attila fürdővezetőtől. Ezúttal Sára Zumba és csapata mozgatta meg az élménymedencék vendégeit, köztük családokat, baráti társaságokat.

Az éjszakában az AK26 és DJ Dominique járult hozzá a jó hangulathoz, továbbá extra látványos Lézer Show-val is turbózták a látványt. Rongits Attila érdeklődésünkre még elmondta: folyamatosak a fejlesztések a fürdőben.

- Az új területet füvesítettük, egy beach jellegű, homokos résszel egészülünk ki, strandröplabda pályával. A bejáratnál egy lounge jött létre, a pihenő mellett mosdóval. A régi szauna helyére thai masszázs-terem kerül. Hozzátette: a fürdő több milliárdos nagyobb fejlesztésének tervét sem adták fel.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában