Eladó 550 millióért

2023.07.09. 17:14

A hét ingatlana Győrből - Tóparti kilátást mutatunk fürdőkádból Révfaluban - fotók

Az ingatlan rendkívül jó elrendezésű, az előtérből rögtön egy tágas közel 70 m2-es amerikai konyhás nappaliban találjuk magunkat, melyet két oldalról hatalmas nyílászárók vesznek körül. A konyhai berendezések, bútorok, mind egyedileg megtervezetett prémium minőséget képviselnek.

kisalfold.hu

Így fest a hét ingatlana. A házat Győr-Révfaluban árulják. Fotó: Ingatlanbazár

  • A letisztult minimál stílusú, exkluzívan kialakított, saját vízparttal rendelkező ingatlant 550 millió forintos irányáron kínálják.
  • A 350 négyzetméteres, hatalmas belmagasságú ingatlanhoz 40 négyzetméteres terasz, parkosított kert, sósvízű, fedett úszómedence és jakuzzi is tartozik.

“Hihetetlen luxus és elegancia! Győr-Révfaluban eladó egy 2016-ban épült, letisztult minimál stílust sugalló, exkluzívan kialakított, hatalmas belmagasságú, tágas napfényben úszó élettérrel rendelkező, 350 m2-es, 4 szoba+ nappalis, amerikai konyhás, 2 fürdőszobás, 2 gardróbszobás, szigetelt téglaépítésű családi ház.

A közlekedőn tovább haladva gardróbszoba, szauna helyiség, vendégszoba, fürdőszoba és egy 42 m2-es duplagarázs teszi még otthonosabbá a házat. Nappaliból kilépve egy közel 110 m2-es részben fedett terasz tárul elénk, melyet sós vizű fedett úszómedence, jakuzzi valamint 914 m2-es öntözőrendszerrel rendelkező csodásan parkosított kert ölel körbe, igazi luxusérzetet biztosítva az ott élők számára. Az ingatlan különlegessége továbbá, hogy saját vízparttal rendelkezik, mely egyedülálló Győrben!

A felső szintet egy csodálatosan megtervezett és kivitelezett lépcsőn tudjuk megközelíteni, ahol 3 tágas hálószoba, 2 gardróbszoba és 2 fürdőszoba kapott helyet. A szobákból közel 40 m2-es teraszra léphetünk ki, melyek ragyogó vízparti panorámával rendelkeznek.

Az épület megújuló energiával, modern technológiával, minőségi anyagokból, korszerű 3 rétegű hő és hangszigetelt nyílászárókkal, szigeteléssel épült, elektromos zsaluziával, szúnyoghálóval felszerelt.

Kialakításra kerül egy napelemmel is működtethető hőszivattyús rendszer, mely a ház hűtés-fűtéséről gondoskodik padló és radiátorfűtéssel, illetve mennyezethűtéssel, így rezsije hihetetlenül kedvező.

Továbbá található még a nappaliban egy kandalló is, mely igazán hangulatos a hűvösebb időkben. Családoknak is stílusos otthona lehet, óvoda, iskola, posta, abc, buszmegálló, valamint az autópálya könnyedén elérhető. Abban az esetben, ha luxusra, igényességre, eleganciára és kényelemre vágyik, itt megtalálta! Tekintse meg és szeresen bele ebbe a csodába! [...]”

További csodás helyi ajánlatok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában