Önkéntesek egy tisztább városért

2023.04.22. 18:51

5 helyszínen szedték össze a szemetet Sopronban - Fotók

Sopronban öt helyszínen zajlott a Te szedd! országos hulladékgyűjtési és környezetszépítő akció, amihez nem először csatlakozott a város.

Varga Henrietta

Fotó: Szalay Károly

- Sopron számára fontos a Te szedd! akció, mert ez egy jó lehetőség arra, hogy tegyünk a városért. Ezen a módon is hozzájárulhatnak a soproni polgárok ahhoz, hogy közösen, szebbé tegyük környezetünket – mondta el dr. Farkas Ciprián, Sopron polgármestere a Jereván lakótelep Kodály terén. 

A soproni polgárság mindig is híres volt az aktív és cselekvő attitűdjéről, ez akkor is megnyilvánul, amikor tenni kell a környezetükért.

- A lakótelepi, sűrűn lakott településrészről induló szemétszedés alkalmával jó volt megtapasztalni, hogy az előző időszakokhoz képest sokkal felelősségteljesebben vigyáznak a soproni polgárok a lakókörnyezetük tisztaságára, rendezettségére, ami példamutató és köszönetet érdemel - mondta Tóth Éva a Jereván Településrészi Önkormányzat elnöke. Hozzátette: ennek a felelős közgondolkodásnak az erősítését szolgálja az a gondosság, amellyel a város mindent megtesz azért, hogy köztereink, közparkjaink rendezettek, szépek legyenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában