Hétvégi kikapcsolódás

2023.03.17. 14:08

Vidámság és rock and roll - a Lord zenekar érkezik Sopronba

Pohl Mihály a Lord zenekar soproni frontembere szerint ilyen lelkes közönség nélkül az elmúlt 50 év nem működhetett volna. Tavaly a soproni 50. jubileumi koncert elmaradt, idén azonban a rajongók legnagyobb örömére március 18-án 19 órától újra a húrok közé csapnak a Hangár Music Gardenban.

kisalfold.hu

Fotó: Kertész Róbert

Mit jelent az ötven év egy zenekar életében? Rengeteg alázatot és szeretetet, amit ezalatt az idő alatt kaptunk és adtunk - kezdte Pohl Mihály. 

Fotós: Kertész Róbert

A közönség nélkül ezt nem tudtuk volna elérni, nagyon sokat köszönhetünk nekik, nélkülük nem működhetett volna ennyi ideig, ilyen sikeresen a zenekar. Mindig ott voltak, támogattak bennünket, mondhatom, hogy ők a "hatodik ember" a zenekar tagjai között. Olyanok vesznek körül bennünket, akik rajongásig szeretnek. Ők adnak erőt a folytatáshoz, koncertjeink Debrecentől - Szombathelyig mindenhol telt házzal dübörögnek. Bármerre lépnek fel az országban, az őket hallgatók ugyan azt kapják, nyílt, nyitott, jókedvű csapatot. 

- A mottónk: Vidámság és rock and roll - mondta el Misi. Az emberek jól akarják érezni magukat és ezt tőlünk megkapják. Mindenhol otthon vagyunk, bárhol lépünk fel az országban ugyan azt érezzük. Egymásra és az emberekre figyelünk, az ő szórakoztatásukat tartjuk szem előtt. Nincs két egyforma koncerthelyszín és színpad, ezért mindig van egy fajta drukk rajtunk a kezdés előtt. Meg akarunk felelni, azt akarjuk, hogy sikerüljön, jól érezzék magukat azok, akik eljöttek, hiszen ez az életünk, a szórakoztatás és a minőségi zene - tette hozzá. 

Fotós: Kertész Róbert

Az együttes összeszokott egységet alkot, ismerik egymás rezdülését, gondolatát. Közösen határoznak mindenről, a dalszövegektől a koncertekig, a dalok írásánál is ösztönzik egymást. - A Lord dallamai és szövegei rengeteg embert megérintenek, aki hallgatja, soha nem felejti. Ezért érdemes alkotni - zárta a beszélgetést a zenekar frontembere.

Fotós: Kertész Róbert

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában