Gyűjtés egy édesapának

2023.03.17. 15:00

Támogató gálaműsor Téten

Egy éve március 11-én a ceglédi uszodában lett rosszul az akkor 45 éves édesapa, Pető Dániel. Későn vették észre és hozták fel a medence aljáról, oxigénhiányos állapotba került. Azóta éberkómában van.

Bella Violetta

Előbb Cegléden ápolták, majd nyugdíjas szülei vállalták, hogy elhozzák magukhoz Tétre. Dániel édesapját, Zoltánt is többen ismerik a környéken. Nyugdíjazott mentőtiszt, aki korábban sokakon segített. A család barátainak és a Máltai Szeretetszolgálat helyi képviselőinek ötlete volt a segítségnyújtás, amelybe Tét apraja-nagyja bekapcsolódott. 

– Úgy gondoltuk, hogy egy gálaműsort, jótékonysági gyűjtést szervezünk március 18-án 16 órától a művelődési házban – mondja Rendes Róbertné, az Együtt Egymásért Egyesület elnöke. – Fantasztikus az összefogás, a művészeti csoportjaink első szóra kezdtek készülni az óvodásoktól a szépkorúakig. Minden civil szervezet beszállt, és vállalkozók is részt vállaltak a támogatásból. Szombaton helyezik el felajánlásaikat az adománydobozban. 

Dániel édesanyja és felesége is meghatódott, milyen sokan összefogtak. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában