Elfogadás

2023.03.27. 11:59

Beszélgetés, koncert, emléktábla avatás: 3 kék nap Győrben - Sétára hívnak az autizmus világnapján

Április 2-a az Autizmus világnapja: Győrben a Kapcsok Alapítvány különleges rendezvénysorozattal hívja fel a figyelmet az elfogadásra.

kisalfold.hu

Autizmus világnapi séta 2022-ben Győrben

Forrás: Kisalföld archív

Fotó: Huszár Gábor

Programterv

Március 31. péntek 18 óra: 

Aktuális egyenleg koncert borkóstolóval - Zsinagóga (Belépődíj 5000 Ft)

Április 1. szombat, Püspöki Udvarbíróház pince

11: 00: Az Egy Sima Egy Fordított Egyesület az Inklúzióért egy órás tréningje, ahol a sokszínűség előnyeire fog fény derülni sok színes DUPLO kocka segítségével. Mi a célunk? Közösséget építünk, oktatunk, játszunk és beszélgetünk. Ezt mind annak érdekében tesszük, hogy a sok átadott információ, és megtapasztalt élmény segítségével megmutassuk, mindenkivel lehet kapcsolódni, játszani, dolgozni vagy barátkozni.
12:00: Posonyi Takács László színművésszel és Szakács-Bakos Fanni pszichológussal beszélget Pálfalvi-Pottyondy Nóra. Az Esőember előadást a győri színház is műsorára tűzte Posonyi Takács László főszereplésével. A színművésszel és szakemberrel beszélgetünk a szerepről, a felkészülésről és az ezzel járó elfogadásról, befogadásról. (Korlátozott férőhelyű esemény, a részvétel regisztrációhoz kötött: [email protected])

Április 2. vasárnap

11:00: Kék séta megrendezése Győr belvárosában 4 alapítvány összefogásával: Kapcsok Alapítvány, Győr-Moson-Sopron Megyei Vöröskereszt, Pamacs Egyesület, Más, de nem kevesebb Olivér Alapítvány és emléktábla avatás: Dézsi Csaba András Győr polgármestere felavatja az Árnics Katalin emlékére készült emléktáblát - Bisinger sétány 10.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában