Kantharosz

2023.02.07. 15:34

Újra jótékonysági borárverést tartanak Győrben

Áprilisban újra Kantharosz jótékonysági gálát rendeznek, amelyen nemes borokat, pálinkákat árvereznek el. A befolyt összegből nehéz helyzetbe került gyermekeken, velük foglalkozó közösségen és támogatásra szoruló ifjú tehetségeken segítenek.

Gyurina Zsolt

Fehér Gábor főszervező, Dézsi Csaba András polgármester-fővédnök, Fűke Géza, a filharmonikus zenekar igazgatója és Ajtay Kálmán, a kiemelt támogató Carnet Zrt. gazdasági igazgatója. Fotó: Huszár Gábor

Fotó: Huszar Gabor

Tizenegyedik alkalommal nyújt kezet egymásnak 11 meghatározó győri és Győr környéki szervezet és rendez jótékonysági gálaestet a Győri Filharmonikus Zenekarral és az ország neves borászaival együtt. Az eltelt évek alatt már 82 millió forintot gyűjtöttek. Az eseményt ismertető keddi sajtótájékoztatót a városházán tartották: ezen elhangzott, hogy a 18 év alatti győri és Győr környéki rászorulóknak 200 ezer és 3 millió forint közötti összegre február 17-ig lehet pályázni a kantharoszgala.hu oldalon.

A műsorvezetők Borbás Marcsi és Rákóczi Feri lesznek, sztárvendégek Szulák Andrea és Győr díszpolgára, Nyári Károly. A rendezvény első részében a felajánló borászatokat és a 10 különleges tételt mutatják be, majd következhet a licitálás. Az árverésre bocsátandó tételek eszmei értéke már meghaladta az ötmillió forintot. A felajánlók között van többek között Nagy István agrárminiszter és Nagy Andor bécsi nagykövet is. Az április 4-én 18 órakor a Richter-teremben rendezendő eseményre a jegyek 15 ezer forintba kerülnek, az est teljes bevételét jótékony célra fordítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában