Halk mulatság

2023.02.01. 11:50

Farsangi forgatag kékre szelídítve Győrújbaráton

Autistabarát farsangi mulatságra invitál a Pamacs Egyesület Győrújbarátra. Február 11-e délután a Hagyományok házába, azaz régi iskola épületébe várják a gyermekeket és hozzátartozóikat.

kisalfold.hu

Autistabarát farsangi mulatságra invitál a Pamacs Egyesület Győrújbarátra. Február 11-e délután a Hagyományok házába, azaz régi iskola épületébe várják a gyermekeket és hozzátartozóikat. A szervezők azt kérik, messengeren, vagy a Facebook eseménynél jelezzék a részvételi szándékot az érdeklődők.

Kovács-Orosz Anna, a Papák Mamák, Csemeték Egyesületének elnöke azt mondja egyaránt várják azokat, akik gyermeke nem akar beöltözni és azt is aki kislányához hasonlóan három jelmezbe akar bújni.

 

– Érintett családokat várunk, ahol autista gyerekeket nevelnek. Azt szeretnénk, hogy a résztvevőket ne zavarja a túl hangos zene, vagy tumultus, és rugalmassá tudjuk számukra tenni a szórakozást. Egyelőre 20-30 főre tervezünk.

A Győrújbaráti önkormányzatnak köszönhetően olyan helyszínt kaptunk, ahol több terem is a rendelkezésünkre áll, így ha egy gyermek túltelítődik, de a család többi része még maradna akkor át tud menni egy másik helyiségbe csendesebb foglalkozásra. Többféle tevékenységre lesz lehetőség, a kézművességtől a táncig. Azért kérünk regisztrációt, hogy megismerjük az egyéni igényeket, és úgy formáljuk az eseményt.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában