Ingatlan

2023.01.15. 07:04

Eladó egy ragyogó, nulla energiaigényű ház Győr-Pinnyéd oázisában - fotókon mutatjuk a birtokot!

A 230 nm-es, nulla energiaigényű ház és a döbbenetesen szép kert mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Képek, részletek most, főként ínyenceknek.

kisalfold.hu

Fotók: Ingatlanbazár

"Győr-Pinnyéd nyugodt, csendes, családi házas utcájában neves építész által tervezett és kiváló minőségben kivitelezett családi ház eladó! A 230 nm alapterületű ingatlan közel NULLA energiaigényű, nappali + 4 szobás, kamrával, gardrób szobákkal, háztartási helyiséggel, garázzsal rendelkező otthon belsőépítészeti stílusa jelenleg eklektikus és keleties hangulatot tükröz, azonban sok lehetőséget rejt magában. A parkosított, zen hangulatú, kerti tóval és mellette egy napozó terasszal illetve öntözőberendezéssel (mely fúrt kúton működik) felszerelt kert rendkívül hangulatos, kellemes.

A ház tervezésénél kiemelt gondot fordítottak a helyiségek elrendezésére, tájolására és a megfelelő mennyiségű nyílászáró beépítésére. Minden élettérből, hálószobából is külön-külön kertkapcsolat nyílik. A ház 3 terasszal (összesen 62 nm) rendelkezik. Ez is tükrözi az átgondoltságot, hogy a megfelelő évszakban és napszakban élvezhető legyen a kültér.

Fűtési rendszere kombinált, 3 féle módon:

- padlófűtés

- radiátoros fűtés és

- kandalló külön légbefúvó rendszere biztosítja, hogy minden helyiségbe az onnét származó meleg levegő is beáramoljon, mely szintén egyedileg szabályozható a szobákban.

Riasztórendszer kiépítve. Kifogástalan műszaki tartalom, remek belsőépítészeti lehetőségekkel! Kiváló ár-érték arányban! [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában