Rendőrségi akció kézilabdás lányokkal

2022.11.04. 13:08

A láthatóságért osztottak ajándékokat a Győri Audi ETO kézisei - Videó

kisalfold.hu

Fodor Csenge és Ogonovszky Eszter, a Győri Audi ETO játékosai segítettek a rendőröknek, a láthatóságot segítő ajándékok kiosztásában.

Fotó: Nagy Gábor

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk egyéves együttműködési megállapodást kötött az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága és a Győri Audi ETO Kézilabda Klub. 

A közös projekt, és a „Látni és Látszani” nevű országos akció keretében péntek délelőtt a Tourinform-Látogatóközpontban az arra járók a rendőrség szakemberei mellett a Győri Audi ETO KC két játékosával is találkozhattak: a válogatott balszélsője, kétszeres Bajnokok Ligája győztes, és háromszoros magyar bajnok Fodor Csengével, és a Magyar Kupa győztes fiatal balátlövővel, Ogonovszky Eszterrel. 

Az ORFK szakemberei közlekedésre vonatkozó jótanácsokat osztottak meg az érdeklődőkkel, a kézilabdás lányoktól pedig láthatóságot elősegítő közlekedésbiztonsági eszközöket – fényvisszaverő mellényeket, karpántokat, kerékpáros prizmákat, lámpa szettet – vehettek át. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában