Fontos társadalmi szerepvállalás

2022.02.10. 18:05

A biztonságos közlekedésért fogott össze az Audi ETO KC és a és az ORFK-OBB - fotók

Közösen lépnek fel a Győri Audi ETO KC játékosai és az Országos Rendőr Főkapitányság-Országos Balesetmegelőzési Bizottság szakemberei a közlekedési balesetek számának csökkentése és a balesetmegelőzés, illetve a biztonságos közlekedés üzenetének széleskörű terjesztése érdekében. Az erről szóló együttműködési megállapodást dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság elnöke, valamint Dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke írta alá.

kisalfold.hu

Fontos társadalmi szerepvállalás, amiben részt vállal a Győri Audi ETO KC csapata, hiszen a zöld-fehérek a következő egy év során szorosan együttműködnek az Országos Balesetmegelőzési Bizottsággal, hogy a balesetmegelőzés és a biztonságos közlekedés üzenetét minél jobban terjessze a klub szurkolói és a sportszerető közönség felé, és ezzel hozzájárulhasson a közúti közlekedés biztonságának növeléséhez.

A megkeresés pillanatában egyértelmű volt, hogy szívesen állunk egy ilyen kezdeményezés mellé. Mindannyian nagyon sokat utazunk a klubban, éppen ezért hasznosak azok a jótanácsok, amelyeket a mostani közös kampány során kommunikálunk. Játékosaink is felelősségteljesen gondolkodnak ebben a témában. Az együttműködés során a kézilabda barátok hazai bajnoki meccseink során találkozhatnak az OBB videójaival, LED-reklámjaival és talajmatricáival, de ezeken túl a közösségi médiában is aktívan visszük hírét az OBB kampányainak. Remélem, hogy együttműködésünk kapcsán sikerül még tovább javítani az egyre javuló baleseti mutatókon

- nyilatkozta Dr. Bartha Csaba elnök.

 

 

Kiemelten fontos a rendőrség és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság számára, hogy a társadalom széles köréhez, lehetőség szerint mindenkihez eljuttassuk a balesetmegelőzés fontos üzenetét, és azt, hogy megismerjék az emberek azokat az apró, ám fontos dolgokat, amikkel egyszerűen biztonságosabbá tehetik mindennapjaikat a közlekedésben. A Győri Audi ETO KC női kézilabda csapata hazánk egyik legjelentősebb szurkolói bázisával bír, ismertsége országszerte kimagasló, éppen ezért kerestük meg az egyesületet, hogy közösen velünk segítsék munkánkat. Köszönöm a pozitív hozzáállást, bízom benne, hogy a győri kézilabdás hölgyek segítségével még jobban láthatóak és hallhatóak lesznek üzeneteink

- mondta dr. Kuczik János Zoltán rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes, az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság elnöke.

 

Az ORKF-OBB és a Győri Audi ETO KC együttműködése egy éven keresztül tart majd. Ez idő alatt az Audi Aréna Győrben rendezett mérkőzéseken lévő megjelenések mellett a klub játékosai részt vesznek vezetéstechnikai tréningeken, hallhatóak lesznek a KRESZ FM adásában balesetmegelőzési és közlekedési témákban, és aktívan megjelennek a közösségi médiában a Győri Audi ETO KC és az OBB oldalain, hogy a híreszteljék a balesetmegelőzés és a biztonságos közlekedés fontos üzenetei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!