Rekordot döntöttek

2022.09.24. 16:04

Több mint 200 gyereket emeltek a magasba Győrben - Fotók

Gyereket a magasba! Idén ötödik alkalommal rendezték meg a kihívást országszerte, amihez idén is csatlakozott a megyeszékhely.

kisalfold.hu

Győrben is a magasba emelték a gyerekeket szombaton 11 órakor.

Fotó: Nagy Gábor

A szervezők ezzel a programmal azt kívánják demonstrálni, hogy a gyerek a legnagyobb érték, a boldogság forrása, családban élni jó. 

Ezúttal az Árkád bevásárlóközpontban több mint 200 gyermeket emeltek a magasba szüleik 11 órakor, közöttük olyan ismert anyukák, mint Agócs Judit, a Győri Nemzeti Színház színművésze, és Kiss Éva, a Győri Audi ETO egykori kapusa, akinek kislánya Győr első babája volt 2021-ben.

A rekordkísérlet előtt az Aranykapu Zenekar adott koncertet, majd a Csokigyáros műsorát nézhették meg a családok. A kihíváshoz bárki bárhonnan csatlakozhatott, akár nyilvános rendezvényen, vagy csak otthon emelte szeretett gyermekét a magasba. 

Megdőlt a rekord

A szervező Három Király, Három Király Mozgalomtól úgy tudjuk újabb rekordot állítottak fel a családok, soha ennyien nem vettek részt még az országos megmozduláson. Minden eddigit meghaladóan, tízezernél is több gyereket emeltek a magasba egy időben több mint 35 településen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában