Borban az igazság

2022.05.19. 16:26

Háromnapos lesz az idei borünnep

Május 20. és 22. között a kisvárkerületi parkolótól egészen a Bástyagödörig rendezkedik be idén a Soproni Borünnep. A rendezvény az eddigiekhez képest lényegesen nagyobb területen várja az érdeklődőket, a korábbinál több helyi borász és vendéglátós települ ki.

Fotó: MW-archívum

A nagyszínpadot a kisvárkerületi parkolóban állítják fel, ezért ott már nem lehet parkolni. A programok pénteken kezdődnek, 17.30-tól Sopron Város Fúvószenekara hangolja a közönséget, az ünnepélyes megnyitó 18 órakor lesz. Ezt követően a Malek Andi Soulistic, majd a Maszkura és a Tücsökraj lép színpadra. Szombaton és vasárnap délután kettőkor kezdődnek a zenei programok olyan fellépőkkel, mint a Hoffer Suli zenekarai, a Lóci Játszik, Kocsis Paulina vagy a Bohemian Betyars.

Az idei rendezvényen újdonságként a Bástyagödörnél Food Truck Show is várja a vendégeket. A rondella előtt elhelyezett pódiumszínpadon mindennap egy-egy DJ lesz a házigazda, délutánonként pedig folyamatosan lesznek fellépők: pénteken például 16 órától a Brass Brothers, szombaton Jacsó Erika és a Soproni Szimfonikusok, vasárnap pedig a Helga Jazz Trió. A Mária-szobor melletti rendezvénytér kulináris élményeket kínál, szombaton és vasárnap délelőtt 10 órától itt lesznek a gyermekelőadások, vasárnap délután pedig fúvósmuzsika csendül fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában