Törzshely 2022

2022.04.21. 06:27

Minden korosztálynak: a mosonmagyaróvári NOT-PUB-LIC lett városi kategóriában megyénkben a legjobb - videó a helyről

A Törzshely 2022 játékban Győr- Moson-Sopron megyében a városi kategóriában a tavaly Mosonmagyaróváron megnyílt NOT-PUB-LIC lett a befutó a kisalfold.hu olvasóinak szavazatai alapján.

Kovács Viktor

Meglehetősen bizonytalan időszakban, tavaly augusztusban nyitotta meg kapuit a NOT-PUB-LIC a közönség előtt. Akkor, amikor még javában benne voltunk a Covid harmadik hullámában és a negyedikre is készülni kellett. 

A NOT-PUB-LIC elsősorban az ír pubok hagyományát viszi tovább.

– Minden vállalkozás rizikós, de kockázat nélkül nincs siker. Tény, hogy tizenkilencre lapot húzni veszélyes játék, ugyanakkor nem feltétlenül butaság. A város régóta ki volt éhezve egy élő zenés szórakozóhelyre, amit az adatok maximálisan igazoltak, hiszen ezernél is több vendégünk volt a nyitás hétvégéjén – mondta el a kezdetekről Győrfi Krisztián résztulajdonos. 

Zene, csocsó, biliárd és darts 

A hely sikeréhez hozzájárul, hogy többféle szórakozási lehetőséget is kínálnak. Egyfajta közösségi tér, ahol a húszéves fiatalok ugyanúgy jól érezhetik magukat, mint azok a negyvenes, ötvenes vagy idősebb vendégek, akik minőségi kikapcsolódásra vágynak. A közel 400 négyzetméter alapterületű pubban ugyanis sok minden elfér egymás mellett. 

– Külön helyiségben vannak a csocsóasztalok, amiket mindenekelőtt a huszonévesek használnak. Szintén külön helyiséget kapott a vízipipa-szekciónk. Itt káros anyagoktól, dohánytól, tehát kátránytól és nikotintól mentesen lehet élvezni a keleti pipák különféle aromáit. Minden korosztály nagyon szereti. A biliárdtermükben három versenyminőségű biliárdasztal található, de egyéb játékokat is kínálunk, mint például az Amerikából indult és nagy sikerű sörpong – hívta fel a figyelmet a hely tulajdonosa. 

A zene mindenkié 

A NOT-PUB-LIC minden hétvégén élő zenei műsorral várja a vendégeket, a koncertekre és egyéb programokra pedig a belépés díjtalan. 

– Profi hangrendszerrel szereltük fel a helyet, vagyis úgy is érkezhetnek hozzánk együttesek, hogy csak a hangszereiket hozzák, nem kell erősítő, keverő és egyebek. Az egész országból hívunk zenekarokat, a kínálatot próbáljuk úgy összeállítani, hogy mindenkinek jó legyen, ha úgy tetszik, a pub hangulatához igazítva. Blues, funky, retró és könnyű rockzene a kínálat gerince – mondta el Szabó Csaba, a pub résztulajdonosa. 

A NOT-PUB-LIC elsősorban az ír pubok hagyományát viszi tovább, vagyis a főszerepet a minőségi csapolt sörök játsszák, melyek hamarosan kézműves csapolt sörökkel is bővülnek. A bőséges italválaszték mellett meleg ételekkel is várják a vendégeket. Pizza, hamburger, frissensültek egyaránt a repertoár részét képezik. 

Barátkozásra, ismerkedésre is ideális 

A közel 400 négyzetméter alapterületű pub 350 embert is kényelmesen be tud fogadni, ahol mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus időtöltést, a különféle korosztályok pedig remekül érezhetik együtt magukat. 

– Bár viszonylag rövid ideje vagyunk nyitva, de már számos barátság és kapcsolat született itt. Ez a hely hangulatából és elrendezéséből adódik, úgy alakítottuk ki a belső teret, hogy igény esetén lehessen ismerkedni másokkal, vagy éppen elkülönülni egy társasággal – mesélte Győrfi Krisztián. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában