Ezt vésse be a naptárba! 2022.02.02. délután 2

2022.01.25. 11:28

Nézze meg élőben a beszélő autót Győrben, és ha szerencsés, még egy kört is tehet K.I.T.T-el

Február másodikán, délután kettő órakor a Kisalföld székházában találkozhatnak a Knight Rider legendás beszélő autójával, K.I.T.T.-tel és Varga Zsolttal, aki saját kezűleg építette meg Győrben David Hasselhoff sorozatbeli autójának élethű replikáját, amelyet azóta is tökéletesít.

Varga Zsolt a magyar Knight Rider tulajdonos, megmutatja magyarul beszélő K.I.T.T-et amit maga készített el.

Forrás: Csapó Balázs / Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

Varga Zsolt hét év munkájával, saját kezűleg alakította át az eredetileg piros színű Trans Amet a csillogó fekete, kultikus autóvá az elektronika összeállításától kezdve egészen a kárpitozásig. Nem csak a műszerfal villogó fényei és a belső tér olyan, mint az eredeti, a kocsi Bluetoothon keresztül még beszéltethető is – Versényi László jól ismert hangján szólal meg a Knight Riderből ismert mondatokkal.  

A közönségtalálkozón a győri autóépítővel és az ikonikus autóval is lehet közös fotókat készíteni. A legnagyobb fanatikusok egy kvízben is próbára tehetik tudásukat. A legjobb kitöltők között meglepetéseket sorsolunk ki, valamint a nyertes beülhet Zsolt mellé a fekete Pontiac Firebird Trans Am-be egy körre.

Zsoltról és az ő Pajtijáról még többet a győri autóépítő YouTube csatonáján tudhatnak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában