Hétköznapjaink Prima-hősei: Jármy-Takács Judit

Jármy-Takács Judit – Tavasszal közel 200, a tananyaghoz kapcsolódó videóját tette nyilvánossá a legnépszerűbb videómegosztó felületen

Sperling Krisztina

Jármy-Takács Juditot egyedül az vezérelte, hogy segítsen a gyerekeknek és pedagógustársainak.

Fotó: Csapó Balázs

Ismét gazdára találnak Győr-Moson-Sopron megyében is a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) által alapított megyei Prima díjak.

A hagyományos kategóriákon kívül a VOSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Szervezete a társadalmi felelősségvállalás kategóriában azokra is szeretné felhívni a figyelmet, akik a koronavírus-járvány alatt példaértékű munkával segítették a megyénkben élőket.

Csatornájának mára már hétszáz feliratkozója van. A jelölteket a következő napokban újságunk hasábjain és a kisalfold.hu online oldalon is bemutatjuk. Olvasóink dönthetik el az október 18-án kezdődő szavazáson, kié lesz az elismerő cím és a vele járó egymillió forintos díj.

Jármy-Takács Juditot egyedül az vezérelte, hogy segítsen a gyerekeknek és pedagógustársainak.
Fotó: Csapó Balázs

Jármy-Takács Judit 9–12. osztályosoknak oktat magyart és történelmet a Győri SZC Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban. Tavasszal közel 200, a tananyaghoz kapcsolódó videóját tette nyilvánossá a legnépszerűbb videómegoszó felületen, hogy a saját tanítványain kívül szerte az országban bárki segítséget kapjon belőlük a felkészüléshez. Csatornájának mára már hétszáz feliratkozója van. Tavaly tavasszal, amikor a pandémia miatt egyik napról a másikra kellett átállni a digitális oktatásra, találta ki, hogy videóra rögzíti a tananyagot. Ezeket akkor még csak a saját tanítványai láthatták. Ennek ellenére teljesen idegenektől kezdett egyre több köszönő üzenetet kapni Győr más iskoláiból, majd egyre távolabbról az országból. Ezek ösztönözték arra, hogy nyilvánossá tegye a felvételeket, amikor idén bejelentették a kötelező átállást a digitális oktatásra. Egyedül az vezérelte, hogy segítsen a gyerekeknek és pedagógustársainak. „Ha már nekem megvan, miért ne használhatnák mások is?” – mondta. Mert mint fogalmazott, ebben a helyzetben minden segítség jól jön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában