Helyi életstílus

2021.08.23. 13:19

Soproni koncertre készül St. Martin

kisalfold.hu

Koncertet ad Sopronban St. Martin, a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett zeneszerző, szaxofon- és pánsípművész augusztus 28-án, szombaton délután 4 órakor a domonkos templomban a Széchenyi tér 4-es szám alatt. A művész a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszakán tanult, s a kezdeti, különböző zenei formációkban töltött idő után 27 éve kezdett szólókarrierbe. Huszonhat megjelent önálló lemezének sikere alapján a hazai instrumentális zenei élet első számú képviselője, színdarabok zeneszerzője és rendezője. Szereti a stílusok közötti átjárhatóságot, legyen szó klasszikus zenéről, jazzről vagy világzenéről.

A művészről köztudott, hogy szívesen választ koncertjeinek egyedi hangulatú helyszíneket, ahol sajátos hangzású dallamai mellett pályafutása érdekes történéseibe is bepillantást enged. Sopronba nagy örömmel látogat el ismét a kiváló művész, aki elmondása szerint néhány évvel ezelőtti előadásán érezhette már a helyiek szívélyes fogadtatását és a muzsikája iránti szeretetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában