Helyi életstílus

2021.07.28. 14:24

Újra lesz Tóparty Győrben

Sztárfellépőkkel készülnek a szombati bulira Adyvárosban.

kisalfold.hu

Forrás: Kisalföld

Fotó: Csapó Balázs

Bár tavaly el kellett halasztani az Adyváros egyik legnagyobb buliját, idén újult erővel és sztárfellépőkkel érkezik a hetedik Tóparty. Most szombaton rengeteg programmal és Szenes Iván emlékkoncerttel várják a győrieket a dalszerzőről elnevezett parkban.

A fellépők közt olyan nagy neveket üdvözölhetünk, mint az Apostol együttes, a Nyári lányok és Nyári Károly, Bodrogi Gyula, vagy épp Voith Ági. Emellett fellép még Zalatnay Sarolta, Kocsis Tibor és Opitz Barbi is akik fellépésükkel emlékeznek az EMeRTon-díjas magyar író, dalszövegíróra.

– Idén semmi sem akadályozhatja meg, hogy megtartsuk a rendezvényt. Reggel fél tíztől ingyenes programokkal várjuk az érdeklődőket, azonban az esti koncert a speciális védelmi szabályok miatt csak védettségi igazolvánnyal tekinthető meg – mondta az eseményt bejelentő sajtótájékoztatón Radnóti Ákos, alpolgármester a terület önkormányzati képviselője.

Az alpolgármester kiemelte: Szenes Iván szerzeményei örök érvényű slágerek melyeket mai napig szívesen énekelnek az előadók, köztük a Nyári család is, akik szintén fellépnek a két órás emlékkoncerten. Nyári Károly a város díszpolgáraként elmondta: nagy örömmel érkezik ismét városunkba, hiszen nem csak, hogy győri születésű, de Szenes Iván is nagyon közel áll hozzá. Minden fellépésén játszik tőle egy-egy dalt. Így nem is érhetné nagyobb öröm, minthogy a dalszerzőről elnevezett parkban, hazai közönség előtt énekelheti a dalait.

Az esemény részletes programját megtalálhatják a szerdai Kisalföld Légy-ott rovatában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában