KRESZ-totó

2021.05.04. 10:35

Csornára vihették haza a KRESZ-totó nyereményét, egy Csepel kerékpárt – videó

Három hét alatt kereken százan töltötték ki a három feladványsort annak reményében, hogy egy értékes Csepel kerékpár büszke tulajdonosai lehessenek. Végül Bognár Tiborné volt az aki a legtöbb pontot szerezte meg a lehetséges hetvenhatból, és ezzel megnyerte a bicajt.

kisalfold.hu

A kerékpárt április 27-én, Böröcz Péter Böröcz Péter rendőr alezredes, a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti osztályának vezetője és Majorné Bajnok Eszter százados, a rendőrség győri Balesetmegelőzési Bizottságának titkára adták át. Fotó: Cseh Róbert.

Forrás: Kisalföld

Fotó: Cseh Róbert

Miután a diákoknak szóló KRESZ-totó tavaly év végén lezárult, januárban a Győri Rendőrkapitányság és a Kisalföld felnőtteknek is meghirdette a „Kerékpározzon biztonságosan” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedőjét. Három héten át hetente jelent meg 13+1 kérdés, amelyek megválaszolásával bizonyíthatták a játékosok, hogy mindent tudnak a gyalogosokra, illetve a biciklisekre vonatkozó közlekedési szabályokról. A totót senki nem tudta hibátlanul kitölteni, a legtöbb helyes választ a csornai Bognár Tiborné adta, aki összesen 73 pontot gyűjtött.

Nem ment minden fejből

„Férjemmel rendszeresen kerékpározunk, a KRESZ-totót is közösen töltöttük ki. Úgy gondoltuk, hogy jól ismerjük a közlekedési szabályokat, néhány kérdés azért bizony okozott fejtörést, és utána kellett olvasnunk, hogy mi lehet a helyes megfejtés. Viszont ez kifejezetten jó volt, mert így felfrissítettük a tudásunkat” – mondta Bognár Tiborné, aki azt is elmondta, hogy ezt megelőzően még soha nem vett részt nyereményjátékon.

A Balatonnál lesz bejáratva

Bognár Tiborné látható örömmel járta körbe az új kerékpárt, nagyon tetszett neki. Kérdésünkre, hogy ki fogja használni, határozott választ adott: „Természetesen én.”. Mint mondta, sokat járnak hosszabb-rövidebb belföldi utakra, amelyekre rendszeresen magukkal viszik a bicajaikat is, és azzal járják be a környéket. „Most május végén a Balatonra tervezünk egy utat, ez majd ott lesz bejáratva” – árulta el.

Bognár Tiborné a Győri Rendőrkapitányságon vehette át a nyereményét. Fotó: Cseh Róbert / Kisalföld

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában