A hét ingatlana

2021.04.25. 06:41

Mosonmagyaróváron találtunk a nagybetűs OTTHONra

Házat néztünk tulajdonostól: egy meglepően szép darabra bukkantunk!

kisalfold.hu

“Életünkben új szakasz kezdődik, ezért megválunk szeretett családi házunktól, mely 25 éven át jelentette számunkra a valódi nagybetűs OTTHONT.” kezdődik a mosonmagyaróvári ingatlan hirdetése. A tulajdonosok nem túloznak, tényleg igazi, élhető, barátságos és ritkaságszámba menően elegáns otthont kínálnak megvételre.

Ár, részletek, fotók, alaprajz: mutatjuk a hét ingatlanát!

A ház nagyon jó adottságokkal rendelkezik, Mosonmagyaróvár egyik legszebb területén, a Halászi úti lakóparkban helyezkedik el. Mérete ideális, hasznos alapterülete 115 m2 és 82 m2 nagyságú részben fűtött pince tartozik hozzá, a terasz mérete pedig 17 m2. Szép térkövezett kocsibejáró vezet a 2-3 autó tárolására alkalmas fedett beállóhoz. A kert gondozott, örökzöldekkel.

A ház a nap minden szakában napfényes, világos. Szerkezetét tekintve 1996-ban épült, kiváló minőségű alapanyagokból. [...] A házat az évek során folyamatosan gondosan karbantartottuk, a szerettük, ezért reméljük új tulajdonosai meglátják benne a lehetőségeket és friss energiákkal töltik meg a tereket. Szeretettel ajánlom mindazoknak, akik harmonikus és rendezett környezetben szeretnének élni. 2022-ben történő kiköltözéssel az eladási ár 82 millió forint mely komoly vásárlási szándék esetén alkuképes.”

További képek, részletek és alaprajz az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában