Király Kult utca

2020.09.27. 11:31

Utcára vitték a kultúrát Győrben – Fotók

kisalfold.hu

2020.09.26 Kult Utca a Győri Kirély utcában Malasits Zsolt Fotó:Nagy Gábor Kisalföld Győr

Forrás: Kisalföld

Fotó: Nagy Gábor

Helyi kereskedőkkel, képző- és iparművészekkel találkozhattak azok, aki szombaton a Király utcában sétáltak. Zenével, gyerekfoglalkozásokkal, nyitott üzletekkel vártak minden érdeklődőt a Győri Bevásárló Utcák Alapítvány szervezésében, hagyományteremtő céllal életre hívott rendezvényen.

A nap folyamán a GyereGyőrbe Tematikus Városnézések és Élményprogramok csapata „Mesélnek a házak a Király utcában” című tematikus sétát indított. Malasits Zsolt győri festőművész, az Art World Hungary Egyesület tagjaként 28 négyzetméteres óriásfestményével és interaktív bemutatójával várta az érdeklődőket a programon. „Gyere és sétálj a festményemen a Király utcában!” – hívta a rendhagyó bemutatóra az érdeklődőket a művész.

 

A rendezvényen közreműködtek a Kisalföldi Népművészek Egyesülete, Generációk Háza Művelődési Központ, Art World Hungary Egyesület, Széchenyi István Egyetem Művészeti Kara, és a belváros kereskedői

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában