Győrben közlekedünk

2020.05.24. 18:15

Videó készült, hogyan kell helyesen használni Győrben az Árkád-csomópontot

A tévhitek, rossz szokások és az ebből eredő balesetek elkerülése végett készítette a videót a Győrben közlekedünk.

kisalfold.hu

Amint a Győrben Közlekedünk stábja fogalmazott, elkészült a korábbi Fehérvári úti csomópont helyes használatát bemutató videóhoz hasonlóan a „testvérének”, az Árkád csomópontnak a videója is.

„Ezúttal segítségünkre volt a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, akiknek ezúton is köszönetet szeretnénk mondani a rengeteg segítségért, az együttműködésért, a támogatásért! Külön köszönet illeti Győr rendőrkapitányát, dr. Váczi Attilát is, akinek közreműködése nélkül ezt nehéz lett volna megszervezni.

Kiemelnénk azokat a rendőr hölgyeket, akik a felvétele során a rendőrautót vezették, és türelmesen viselték a felvételek során felmerülő váratlan helyzeteket. Profi rendőrsége van Győrnek, és megérdemelnek minden tiszteletet!

Köszönet illeti PETŐ ATTILA Kreszprofesszort is, a KreszTV vezetőjét, aki szakmai segítséget nyújtott, és az utolsó körben nagyszerű ötletével emelte a videó színvonalát.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában