Barokk városba költöztek

2024.04.11. 08:30

Győrben kezdett új életet Danics Dóra és szerelme

Nagy a boldogság Danics Dóra és párja, Bence kutyáikkal együtt költöztek Győrbe.

Kisalföld.hu

Danics Dóra és szerelme Bence - Kutyáikkal költöztek Győrbe. Fotó: Danics Dóra

Hónapokkal ezelőtt ismerte meg az énekesnő, Danics Dóra a Celebrandi című műsorban szerelmét, Banka Bencét. És nemrég közösen kezdtek új életet Győrben. A szerelmesek számára nagyon könnyen megy az együttélés, szinte a nap 24 óráját együtt töltik.

Új otthonukban Dóra és Bence Fotó: Blikk/Danics Dóra

– Annyira szeretünk itt élni, hogy amikor nemrég Egyiptomban jártunk, a sok élmény mellett alig vártuk, hogy hazatérhessünk a kis házunkba. Bár még van néhány dolog, amit nem rendeztünk el, és kell még asztalt meg könyvespolcot vásárolnunk, így is imádjuk. Tele vagyunk növényekkel és szeretnénk a kertben magaságyásokat kialakítani, hogy tudjunk magunknak saját zöldségeket termeszteni – mesélte Dóra a Blikknek, aki párjával együtt rengeteg zöldséget fogyaszt, hiszen mindketten vegetáriánusok.

Az énekesnő most először költözött úgy össze egy férfival, hogy új otthona is lett, és szerinte ez is pozitív hatással volt a kapcsolatukra.

– Nagyon élvezem, hogy együtt, egy új helyen alakítjuk ki a közös életünket. Úgy érzem, azóta egyre nyugodtabb vagyok és jobban is érzem magam a bőrömben. Mindezt szívesen mutatjuk meg a szeretteinknek is, volt már egy rögtönzött lakásavatónk, amelyre anyukám és néhány barátunk volt meghívva. Nagyon jól sikerült, Bence isteni vacsorát készített, és társasjátékoztunk is – mondta Danics Dóra.

A konyhában is közösen főznek. Fotó: Blikk

A pár még elég sokat ingázik Győr, Budapest és Dóri korábbi lakhelye, Szombathely között, de azon vannak, hogy ez a jövőben változzon. Remélik, hogy nyártól már egy hetet is egy huzamban Győrben tudnak tölteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában