Irány a világverseny!

2023.10.04. 07:16

A csinos győri fitneszbajnok tündökölt és meg sem áll Las Vegasig - fotó

A napokban rendezték az INBA Elite Tour versenyét Nyíregyházán, ahol Fátrai Virág győri fitneszversenyző is közönség elé állt. Nagy küzdelemben végül a fiatal lány dobogós helyre állhatott, így kvalifikálta magát a bukaresti Natural Universere, és a Las Vegas-i Natural Olympiara is.

Ollári Gergely

Virág mindig a sportok szerelmese volt. Gyerekként futballozott, tizenöt évig rúgta a bőrt és játszott az NB I-ben is, jelenleg pedig személyi edzőként dolgozik Győrben.

A fiatal lány évek óta a fitneszversenyek szerelmese, bizonyított már Las Vegasban, de számos európai versenyen is a Miss Bikini szakágban.

A hétvégi nyíregyházi versenyen a harmadik helyet szerezte meg, ezzel kvalifikálta magát a Natural Universere Bukarestbe, valamint a Natural Olympiara Las Vegasba. A bukaresti nagy versenyt október 20-22 között rendezik majd meg a román fővárosban, ahol a győri lány két kategóriában is színpadra áll majd.

– Jól sikerült a hétvégi verseny, és nagyon boldog vagyok az elért helyezésemmel, főleg azért, mert ez dupla kvalifikációt is jelentett. Pihenésre azonban nincs idő, az elkövetkező három hétben minden energiámmal a felkészülésemre fogok összpontosítani, hiszen szeretnék nagyon jó formában lenni a soron következő rangos világversenyen is.

Virág mindig a sportok szerelmese volt. Gyerekként futballozott, tizenöt évig rúgta a bőrt és játszott az NB I-ben is, jelenleg pedig személyi edzőként dolgozik Győrben.

Az pedig, hogy idén is ott lehetek Las Vegas-ban, egészen felemelő érzés – fejtette ki portálunknak a győri lány. Hozzátette: a nyíregyházi verseny leginkább a diéta miatt volt nehéz számomra, de a pihenés helyett most a felkészülés lesz a legfontosabb.

A győri fitneszversenyző nem először jár majd az álmok földjén, tavaly is sikeresen szerepelt a Las Vegas-i versenyen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában