A legszebb magyar lányok

2022.12.12. 08:21

Taroltak a Győr környéki szépségek - Boglárka szerezte meg Miss Hungary koronáját, Lili az első udvarhölgy

A hétvégén rendezték meg a fővárosban a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjét. A korona a 19 éves győrújbaráti szépség, Horváth Boglárka fejére került vasárnap éjjel.

Ollári Gergely

Az eseménynek az Aquaworld Hotel Amazonas díszterme adott otthont, a versenyen megyénket két lány is képviselte a legszebb 26 versenyző között. A rábapatonai Jávori Lili és a győrújbaráti Horváth Boglárka is résztvevője volt a vasárnap esti finálénak. Előbbi első udvarhölgyként, azaz másodikként végzett, míg Boglárka fejére került a Miss Hungary koronája idén.

 

A bemutatók, és a különböző felvonulások után az is kiderült, hogy a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjének győztese a győrújbaráti Horváth Boglárka lett.

A királynő koronázása csupán 150 néző jelenlétében zajlott, a színes programok, Dinasma bemutató és Freelusion Show mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozott be, és a zsűri dönthetett a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján a döntőbe jutott lányok sorsáról. Első ízben a Miss Hungary egyébként karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben Alapítvány által segített autista gyermekeket támogatja adományával.

 

Horváth Boglárka tengerparti felvételen. 

Horváth Boglárka 19 éves és Győrújbaráton él. Tavaly érettségizett, idén nyelvet tanul és jövőre szeretne egyetemre felvételizni, és pszichológiát tanulni. A fiatal lány korábban a 2022-es Miss Balaton szépségverseny döntős lányai közé is bekerült.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában