Mindent vitt a kisalföldi szépség!

2022.07.24. 17:40

A győri Perger Patrícia nyerte a Magyarok Világszépét a Dunakapu téren - videó, fotók

Vasárnap délután 5 órától rendezik a Magyarok Világszépe verseny fináléját Győrben a Dunakapu téren, ahol a Fásy Ádám nevéhez fűződő szépségverseny tizennégy résztvevője közül az egyik szépség a koronával térhet majd haza.

Ollári Gergely

Perger Patrícia a Magyarok Világszépe koronájával. Fotó: Rákóczy Ádám

Hétfő, 0.06 - A Magyarok Világszépe győztese: a győri Perger Patrícia

A korona mellett a győztes kisalföldi szépség személyautót is nyert és ő képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental nemzetközi versenyen, Egyiptomban idén.

 22.06 - Így énekelt Fásy Ádám a Dunakapu téren

21.45 - Nézze meg bikiniben a döntősöket!

20.49 - Elkezdődött a fürdőruha bemutató

20.25 - Sztárparádé

A finálé kezdetén dr Dézsi Csaba András köszöntötte a résztvevőket. A polgármester beszédében elmondta: a lányok mellett Győr városa is szép, és nagy öröm a városnak hogy Fásy Ádám Győrbe hozta el a szépségverseny.

A megnyitó után folyamatosan érkeznek a sztárok a színpadra. A közönség tombol, Bebe, a TESWÉR után Opitz Barbi és Herceg következett a színpadon.

Fotó: Rákóczy Ádám

20.12 - Optiz Barbi a rajongókkal

19.45 - A versenyzők a színpadon

19.33 - Megérkeztek a lányok is

Hamarosan ők következnek a színpadon. Az utolsó finomításokat végzik a segítők, aztán jönnek az első produkciók a versenyzőktól.

18.19 - Alig várják a lányok, hogy színpadra lépjenek

Elkezdődött a Magyarok Világszépe szépségverseny fináléja. Sorra lépnek fel a sztárok a Dunakapu téren, amely csordultig megtelt emberekkel. A TESWÉR zenekar koncertje megmozgatta az embereket, akik szemmel láthatóan jól érzik magukat. Megérkezett közben a fellépői sátorhoz Varga Viktor, hamarosan ő is énekel. A színpad mellett folyamatosan érkeznek a fellépők rajongói, bízva abban, hogy autogramot, közös szelfit kérhetnek kedvencüktől.

Az est főszereplői, a 14 lány is folyamatosan pörög, jelenleg intelligenciatesztet végeznek a zsűri előtt. Izgulnak, de alig várják már, hogy végre ők is színpadra álljanak. Egyre többen érkeznek Győr rendezvényterére, folyamatosan kérik a fröccsöket, a 17. Győri Rotary Fröccsnapok standjainál.

17.38 - Jön a mindent eldöntő show

A lányok amellett, hogy megismerték a várost a héten, felkészültek a döntőre, megtanulták hogyan járjanak, beszéljenek a színpadon, és a finálé koreográfiáját is elsajátították.

A résztvevőket közel ezer lány közül választották ki a szervezők. A lányok 17-25 évesek, az ország minden tájáról érkeztek.

A döntőbe jutott hölgyek nem csak a koronáért versengenek. A tét sokkal nagyobb, hiszen a győztes képviselheti hazánkat a Miss Intercontinental világversenyen, és juthat el nemzetközi versenyre Egyiptomba. Emellett a királynői fődíj egy Fiat 500-as gépjármű lesz, a Pappas Autó támogatásával. Továbbá egy szerencsés hölgy a Top Model of the World versenyen öregbítheti hazánk jó hírét.

A sztárparádéval egybekötött szépségverseny fináléján a versenyzők mellett neves hazai művészek lépnek színpadra: Janicsák Veca, Varga Viktor, Opitz Barbi, Herceg, Vavra Bence, Erox, Bebe, Szabó Ádám, a Teswér és nem utolsó sorban a Gipsy Kings Experience Szűcs Antal Gábor közreműködésével. A gála műsorvezetője Kadlecsek Krisztián. Az eseményről tv-felvétel is készül, amelyet a Super TV2 csatornán láthatnak a későbbiekben a nézők. Az esemény médiapartnere a Kisalföld.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában