Magyar labdarúgó-válogatott

2024.03.01. 21:49

Öt óra alatt harmincezer bérlet kelt el

Öt óra alatt harmincezer bérlet kelt el a magyar labdarúgó-válogatott idén sorra kerülő öt budapesti mérkőzésére.

MW

Marco Rossi, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az M4 Sport-Az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban 2024. január 8-án

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

A magyar szövetség közösségi oldalának pénteki tájékoztatása szerint "a Szurkolói Klub szolgáltatójának jelzésére" a bérletek értékesítése 10 óra helyett 13 órakor kezdődött, majd hatvan perc alatt tízezer, öt óra múlva pedig már harmincezer bérlet talált gazdára. 

Egyelőre csak a Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak bérletet, akik még nem rendelkeznek SZK-tagsággal, azok hétfőn a regisztrációt követően 10 órától tehetik ezt meg, amennyiben még maradnak értékesíthető bérletek. 

A szurkolók négy árkategóriából választhatnak, a legolcsóbb bérlet 30 ezer, míg a legdrágább 117 ezer forintba kerül. 

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese felkészülési mérkőzésen március 22-én Törökországot, négy nappal később pedig Koszovót fogadja, majd a válogatottnak a Nemzetek Ligájában szeptember 10-én Bosznia-Hercegovina, október 11-én Hollandia, végül november 19-én Németország lesz a vendége a Puskás Arénában. 

A bérlet nem érvényes a közvetlen Eb-felkészülés előtti barátságos meccsekre, melyből az elsőt Dublinban játssza a nemzeti csapat az írek vendégeként, négy nappal később pedig - várhatóan Debrecenben - Izrael lesz az ellenfele. 

A 12 mérkőzés óta veretlen magyarok a június 14-én kezdődő Eb-n elsőként Svájccal találkoznak Kölnben, majd Stuttgartban előbb a házigazda német, aztán a skót együttes lesz az ellenfelük a csoportkörben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában