Labdarúgás

2023.11.11. 21:45

Megint a hajrában kapott góllal veszített az Újpest

A Puskás Akadémia csapata a 90. percben szerzett góllal nyert 2-1-re az Újpest otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

MW

A felcsúti Karlo Bartolec (hátul, b) és az újpesti Csoboth Kevin (j) a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntõjében játszott Puskás Akadémia FC - Újpest FC mérkõzésen a felcsúti Pancho Arénában 2023. február 9-én

Forrás: MTI

Fotó: Vasvári Tamás

A lila-fehérek sorozatban a harmadik bajnoki vereségüket szenvedték el, a legutóbbi fordulóban a Fehérvárral szemben is az utolsó pillanatban kapott gól miatt maradtak pont nélkül.

Rendkívül eseménydús és izgalmas volt az első félidő, amelynek elején az Újpest került előnybe, de négy perc múlva már egyenlítettek is vendégek, akik kétszer még a kapufát is eltalálták. A fordulást követően az újpestiek jártak közelebb a gólhoz, de előbb Simon, majd Tajti lövése csattant a bal oldali kapufán.

A folytatásban egyre több volt a szabálytalanság, nem igazán alakult ki folyamatos játék.

A hajrában a felcsútiak felpörögtek, és a 90. percben egy szöglet utáni lecsorgóból meg is szerezték a három pontot érő találatot.

OTP Bank Liga, 13. forduló:
Újpest FC-Puskás Akadémia FC 1-2 (1-1)
Szusza Ferenc Stadion, 4187 néző, v.: Vad II.    
gólszerzők: Ambrose (15.), illetve Favorov (19., 90.)
sárga lap: Maceiras (36.), Golla (57.)

Újpest FC:
Nikolic - Pauljevic, Andzulasz, Hall (Mörschel, 54.), Kosanovic - Onovo, Tajti (Mack, 86.) - Varga Gy. (Kiss T., 66.), Simon K., Csoboth (Ganea, 86.) - Ambrose (Sasere, 85.)

Puskás Akadémia FC:
Markek - Maceiras, Golla, Stronati, Brandon - Corbu, Favorov - Levi (Komáromi, 62.), Plsek (Puljic, 82.), Nagy Zs. - Gruber (Colley, 62.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában