Igazi példakép

2023.11.20. 06:20

Így vélekedik saját teljesítményéről Szoboszlai Dominik (videó)

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya két gólt rúgott a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőn, majd a meccset követő sajtótájékoztatón válaszolt az újságírói kérdésekre.

MW

Szoboszlai Dominiknak, a magyar válogatott játékosának gratulálnak a szurkolók a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők tizedik, utolsó fordulójában, a G csoportban játszott Magyarország - Montenegró mérkőzés után a budapesti Puskás Arénában 2023. november 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya élvezi a sikert, a népszerűséget, de az nem szállt a fejébe – derül ki a Magyar Nemzet cikkéből

Szoboszlai együtt ünnepelt a szurkolókkal és szerényen a csapattársainak mond köszönetet a gólokért, merthogy nélkülük nem lőhette volna egyiket sem. Neki a csapat a fontos.

Azt is elhárította, amikor a világklasszis szintű teljesítményként jellemezték a Montenegró ellen mutatott alakítását, csupán annyit jegyzett meg, hozzátette a magáét a csapat teljesítményéhez, amikor pedig sztárnak bélyegezték, még határozottabban vágott vissza:

Ezt a sztárjátékos sztorit engedjük el

– reagált határozottan, majd magyarázatként hozzátette:

Ugyanolyan játékosa vagyok a válogatottnak, mint az összes többi. Igen, a Liverpoolban focizom, amire nagyon büszke vagyok, de megdolgoztam érte. Azt szeretném, ha ugyanúgy viszonyulnának hozzám, mint a többi játékoshoz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában