Konferencia-liga

2023.10.05. 08:57

Öt magyar konzul segíti majd a Fradi szurkolóit Olaszországban (videó)

Öt magyar konzul is jelen lesz a Ferencváros–Fiorentina futballmeccs helyszínén csütörtökön Olaszországban, akik szükség esetén segítséget nyújthatnak a magyar szurkolóknak – közölte a tárca tájékoztatása szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten, írja az MTI.

MW

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

A tárcavezető arról számolt be, hogy a labdarúgó Konferencia-liga csoportmeccsére 1876 jegyet adtak el a firenzei Artemio Franchi Stadion vendégszektorába.

Aláhúzta: nagyjából 300–350 ferencvárosi szurkoló szervezett keretek között, hat autóbusszal érkezik majd a helyszínre, a többiek egyénileg oldották meg az utazást.

Szeretném tisztelettel jelezni a ferencvárosi szurkolóknak, hogy a stadionban és annak környékén, a mérkőzés helyszínén az olaszországi képviseleteinkről öt konzul lesz majd jelen, akik állnak a magyar szurkolók rendelkezésére szükség esetén

– emelte ki.

Szijjártó Péter tájékoztatása szerint bármilyen ügyes-bajos dolguk van vagy segítségre szorulnak a szurkolók, akkor a diplomatákat a +36-30-387-0636-os ügyeleti telefonszámon lehet elérni. Hozzátette: „A telefonszám már él, egészen addig, amíg a ferencvárosi szurkolók Olaszországot el nem hagyják a mai éjszaka, illetve a holnap reggel folyamán.”

„Mindenkinek jó szurkolást, ferencvárosi győzelmet és kevés bonyodalmat kívánok!”

– tette hozzá a tárcavezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában