Döntés

2022.05.26. 17:20

Varga Kevin visszatér Törökországba

Kölcsönszerződése lejárta után visszatér a török Kasimpasához Varga Kevin, az együttes magyar válogatott labdarúgója.

A 26 éves, debreceni nevelésű futballistát a téli átigazolási szezonban szerezte meg a Bajnokok Ligája csoportkörében is szerepelt - a selejtezőben éppen a Ferencvárost búcsúztató - Young Boys, amelynek "vészmegoldásként", a rengeteg sérült miatt volt szüksége egy támadóra.   

Tiszta a lelkiismeretem, hiszen mindent megtettem azért, hogy játsszak, amikor pedig a pályán voltam, utána mindenki dicsért. Szerintem sokat fejlődtem az edzéseken és a pályán eltöltött percekben is

- mondta a közmédiának Varga, aki hat bajnokin összesen 128 percnyi lehetőséget kapott. 

A 13-szoros válogatott játékos hozzátette: egyelőre nem tudja, mit hoz a jövő, hiszen még egy évig köti szerződés a török csapathoz, nagyon szeretett ott futballozni - 55 meccsén 6 gólt és 4 gólpasszt jegyzett a klub színeiben -, és a vezetőkkel úgy váltak el télen, hogy visszatér és nyáron folytatja.   

A támadó nem került be a magyar válogatott Nemzetek Ligája-keretébe, ezzel kapcsolatban azt mondta: nincs meglepődve, hiszen tisztában van Marco Rossi szövetségi kapitány válogatási elveivel.

Forrás: MTI

Borítókép: A debreceni Varga Kevin gólöröme a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában játszott Debreceni VSC - Puskás Akadémia mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2017. szeptember 23-án

Címkék#varga kevin

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában