Bulvár-celeb

2021.11.05. 08:49

Nem várt izgalmak után megszületett Berkiék kislánya

Berki Krisztián és párja rendhagyó módon, élőben közvetítette a szülést.

Forrás: lifeTV

Berki Mazsi és Berki Krisztián élőben közvetítette a kislánya születését. A nézők láthatták, ahogy elindultak a fájások, a teljes vajúdást végigkísérhették.

Az orvosok végül úgy döntöttek, nem várnak tovább és császármetszést alkalmaztak Mazsinál. Amikor a babát világra segítették, Berki Krisztián felesége fejénél ült, Mazsi pedig elsírta magát az örömtől. Berki Emma 3200 grammal és 56 centiméterrel jött a világra.

Kicsivel később odavitték a babát Mazsihoz, aki még a műtőasztalon feküdt, de már a karjaiban tarthatta a picurt. Ezek után az apuka mellkasára fektették a kicsit és ott várta meg, míg az édesanyját kihozták a műtőből.

Berki Krisztián zokogástól elcsukló hangon nyugtatgatta a kicsit, megígérte neki, hogy vigyázni fog rá, megköszönte, hogy az ő családjukat választotta.

„Mindenkinek jár a boldogság, és ennél nagyobb boldogság nem létezik. Becsüljük meg egymást, a kapcsolatainkat, és azt, aki valójában a társunk egy életen át. A gyermekünk pedig egy felelősségteljes szolgálat, amíg ők velünk vannak. Megvédem mindentől és mindenkitől!” – mondta végül Berki.

A kamera végig jelen volt a császármetszés összevarrásánál – amit Mazsi már kevésbé viselt jól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában