Bulvár-celeb

2024.01.17. 09:00

Életet mentett Bódi Sylvi: nagy bajba került a családja (videó)

Nem sokon múlt, hogy mindannyian füstmérgezést kapjanak.

MW

Forrás: TV2

A profi szörfös Bódi Sylvi kipróbálta a tűzoltást a Sztárok a reptéren című műsorban. A hétfői adásban Sylvi és Kozma Dominik, illetve Virág és Somhegyi Krisztián párosa csapott össze tűzoltóruhában. Sylvi most elárulta. hogy egyszer már volt dolga a tűzzel, de akkor a családja élete volt a tét – írja a Bors.

Tisztelettel tekint a tűzoltókra

A TV2 új műsorában mindkét páros eredményesen teljesítette a sorversenyt, ami a reptéri tűzoltók kiképzésének része. Sylvi ezután mondta el a Borsnak, hogy kemény munkának tartja, de ez nagyjából minden reptéri munkakörről elmondható. 

 

Hihetetlen, hogy a tűzoltók néhány perc alatt beöltözve ott teremnek a reptér bármely pontján. Alapvetően olyan nő vagyok, aki gyorsan össze tud készülni, nem sminkelgetek órákig… de azt azért nem mondanám, hogy svájcióra-pontossággal érkezem mindenhová. Tetszett az erőnléti feladat, de nem véletlen, hogy nőket nem toboroznak a csapatba, elképesztő fizikai kihívás

– mesélte Sylvi, és hozzátette:

„A reptéren megismert tűzoltók egytől egyig nagyon jó fej, jószívű emberek. Ismerek szörfösöket is, akik szintén tűzoltók, velük is nagyon jó a tapasztalatom. Áldozati munka az övék, igazán elismerésre méltó!”

Megmentette a szeretteit

Sylvinek a tűzzel kapcsolatban eszébe jutott egy borzasztó emlék: tizenéves volt, amikor az otthonukból kellett kimentenie a családját. 

Forrás: TV2

„Anyukám este felrakott a kutyának csirke far-hátat főni, majd mind felvonultunk az emeletre aludni. Az éjszaka közepén arra riadtam, hogy mintha álmomban füst gomolyogna a szobában, éreztem a szagát is. 

Felültem az ágyon, és rájöttem, hogy tényleg füst van és erős égett szag: mint kiderült, a földszinten a konyhában fent maradt a gázon az étel, teljesen elfőtt alóla a víz és elszenesedett a hús. Én ébresztettem fel a szüleimet és a testvéremet. Ha nem veszem észre, talán mind füstmérgezést kapunk. 

Szegény kutyánk mindezt a földszinten élte végig, ő meg is betegedett a füst miatt, a szövődmények miatt pedig elpusztult nem sokkal később. Bár tűzoltókat nem kellett hívnunk, nagyon ijesztő volt az egész, könnyen nagyobb baj is történhetett volna” – emlékezett vissza a szexi szörfös a rémisztő esetre. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában