Bulvár-celeb

2023.11.10. 05:25

Most már biztos: a fővárosban állítják fel VV Fanni szobrát

A meggyilkolt lány emlékére készül el a szobor.

MW

Fotó: Bors

A sokak által VV Fanniként ismert Novozánszki Fanni gyilkossági ügye évekig húzódott, míg végül idén májusban megszületett az ítélet: a lány gyilkosa, B. László 20 évet kapott, másodfokon is elítélte a Fővárosi Ítélőtábla.

B. László tagadta, hogy bármi köze lenne a lány halálához, és mivel a lány holtteste sem került elő, igen nehezen tudták rábizonyítani a bűncselekményt. 

Végül azonban sikerült, és kiderült, pontosan mi is történt. A férfi nyereségvágyból ölte meg a lányt, miután megtudta, hogy nagy mennyiségű készpénz van a lakásában. Fanni plasztikai műtétre készült, ezért volt a lakásában 4,5 millió forint készpénz. B. László, miután végzett a lánnyal, megijedt, és a pénzt már nem vitte magával. B. László napokon át tervezte, hogyan tünteti majd el Fanni holttestét, amely legalább két napig feküdhetett egy autó csomagtartójában.

Fanni szülei az összes tárgyaláson ott voltak, és most, hogy megkapták azt a pénzt, amely a lány lakásában volt, azt tervezik, szobrot állíttatnak belőle Fanni emlékére - írja a Bors.

A lap értesülései szerint valahol a XIII. kerületben áll majd a mellszobor, közel ahhoz a házhoz, amelyben Fanni élete véget ért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában