Bulvár-celeb

2023.08.04. 09:02

„Az a cici 7 éve ott van” – kiosztotta kötekedő követőjét Tolvai Reni

Az énekesnő szuperül érzi magát a bőrében pluszkilókkal is.

MW

Forrás: Youtube

Tolvai Reni mint a legtöbb nő, sokáig küzdött a súlyával, most nagy felfedezést tett a témával kapcsolatban. Elárulta, hogy  sokáig küzdött önmaga elfogadásával, mostanra azonban megbékélt azzal, amit a mérleg mutat – szúrta ki a Ripost.

Sőt büszkén vállalta az előtte-utána fotóját, amin a kilói számát is közhírré tette. 62 kilósan még le akart adni pár kilót, az életmódváltása óta sokkal elégedettebb a külsejével, pedig most három kilóval többet nyom ahhoz képest.

Ne görcsöljetek rá egy számra! ... Hölgyeim! Hogy én mennyit küzdöttem hogy minél kevesebbet mutasson a mérleg... Amíg rájöttem, hogy a test-összetétel a fontos. Mert bár lehetsz a mérlegen könnyebb, de vizuálisan puffancs, és lehetsz a mérlegen sokkal több, de vizuálisan kicsit kisportoltabb. Csak meg akartam osztani ezt a képet veletek, hogy ne görcsöljetek rá egy számra, mint ahogy én tettem, abszolút nem fontos. Sok puszi es kitartást!

– bátorította az épp új lemezének megjelenésére váró énekesnő.

Bár Reni rengeteg pozitív kommentet kapott, néhány troll, azaz internetes rosszakaró is feltűnt a színen:

„Közben meg 65 kiló lett – szilikoncicivel” – írta valaki epésen, mire Reni a tőle megszokott vagánysággal reagált, és helyretette a kötekedőt:

Az a cici 7 éve ott van!

A csinos énekesnő, már korábban beavatta követőit a fogyása, átalakulása titkába. Mint mondta, igyekszik, hogy minden étkezése fehérjeforrás legyen, mindig saját magára főz, és napi négy liter vizet megiszik.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában