Hoppá!

2022.08.17. 14:00

Meglepetés műsorvezetővel és fergeteges műsorokkal indítja a szeptembert a 25 éves TV2

A jubileumát ünneplő tévécsatorna szeptember 3-án nagy dobásra készül születésnapi show-jának első adásával.

Forrás: Shutterstock

Díjnyertes és nagy sikerű műsorok új évadával és vadonatúj formátumokkal várja a nézőket az idén 25 éves TV2. Meglepetésként egy legendás műsorvezető is fel fog tűnni a képernyőn - írja a Tények.hu.

 A csatorna a tévés főszezont hivatalosan szeptember 3-án, stílusosan születésnapi show-jának első adásával indítja, amit szeptember 4-én a közönségkedvenc Sztárban Sztár leszek! első előválogató adása követ. Új formátumokból sem lesz hiány, ezek közül az első a Money or Love – Fogadj a szerelemre!, aminek premier epizódját szeptember 4-én a TV2 vetíti, folytatása pedig hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2-n látható.

TV2-25!

A TV2 25 évvel ezelőtt, 1997. október 4-én kezdte meg adását és azóta megkerülhetetlen szereplője a magyar kereskedelmi televíziózásnak. A két és fél évtizede működő csatorna megannyi szórakoztató, könnyed, drámai és utánozhatatlan műsorral ajándékozta meg nézőit, akiknek most szeretné meghálálni a TV2 képernyője előtt töltött idejüket.

Ősszel, a 25. évforduló alkalmából a TV2 születésnapi showműsora újra felidézi legsikeresebb adásait, összeállítja sikerlistáit, meginvitálja legfontosabb szereplőit és legnépszerűbb képernyőseit.

A TV2-25! című műsorsorozat első adását szeptember 3-án tűzi műsorára a TV2. A nosztalgikus hangulat garantált: egykori és aktuális kedvencek archív felvételeken, frissen forgatott kisfilmekben és meghívott vendégként a születésnapi show stúdiójában is emlékeznek az elmúlt negyedszázadra.

Olyan legendák is visszatérnek egyetlen adás erejéig, akik hosszú évek óta nem szerepeltek a TV2 képernyőjén. A stúdióműsor házigazdája Tilla lesz, aki hétről-hétre egy – az adott időszakban TV2-es – női műsorvezetővel együtt emlékszik majd vissza az emblematikus pillanatokra. 

Forrás: TV2

A szeptember 3-i adás a mára televíziótörténeti 1997-es indulással kezdődik, hogy aztán kalandozzon többek közt a Tények, a Napló, a Dáridó, a Szerencsekerék, a Kifutó, a Szerelem első látásra, a Mindent vagy semmit, a Multimilliomos, az Esti Broadway, vagy éppen a Gyerekszáj kulisszái közt. Tilla műsorvezető-társa ezen az estén Jakupcsek Gabriella lesz.

Címkék#tv 2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában