Drámai fordulat

2022.05.19. 04:01

Megvan, mi okozhatta Berki Krisztián halálát – Több drogot is fogyaszthatott

Nemcsak kokaint, de más drogokat is találtak Berki Krisztiánnál a halálakor – erről beszélt a drogdílere ügyvédje, aki szerint egy végzetes drogkoktél okozhatta Berki halálát.

Nemcsak kokaint, de más drogokat, szteroidokat is találtak Berki Krisztiánnál a halálakor. Ezt mondja a nemrég elfogott K. István ügyvédje. Istvánt gyanúsítják azzal, hogy drogot adott el a médiasztárnak. Azonban a férfi azt állítja, hogy csak munkakapcsolat volt közöttük. Az ügyvéd szerint az áldozat felesége nevezte meg a rendőröknek a dílert, de csak a becenevét árulta el, amikor pedig fotón kellett felismernie, tévedhetett – írja a Ripost.

„Berki Renáta említett egy olyan becenevet, amihez a védencemet kapcsolták. De már most szeretném kijelenteni, hogy ezen a becenéven őt soha senki nem hívta, nem emlegette. Ez nem az ő beceneve volt” 

– fogalmazott Parti Ágnes ügyvéd, aki elmondta, a kokain mellett más szereket is találtak Berkinél.

– Sajnálatos módon Berki Krisztián elég sok egyéb olyan kemikáliát fogyasztott, ami részben a testépítéshez, részben egyéb ilyen biológiai folyamatokhoz szükséges. Tehát ezeknek az összhatását is nyilván vizsgálni kell szakértőileg, hogy azoknak és a kokainnak az együttes hatása mit okozhatott nála

– magyarázta az ügyvéd a TV2 Tényekben. Szerinte a toxikológiai vizsgálat eredménye lesz a meghatározó, ami pontosan megállapítja, hogy milyen összetételű drogokat fogyasztott Berki Krisztián, azután pedig az is kiderülhet, hogy kitől szerezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában