handball special

2012.12.10. 21:38

Női kézilabda EB - Tomori középső ujjai, Tomori, haza

Tomori Zsuzsát kellett volna cserélni, s még aznap este az első Budapestre induló buszra feltenni.

Nem, nem az a gond, hogy Tomori Zsuzsa előbb odaszólt, aztán valószínűleg beszólt a játékvezetőknek, amiért piros lappal kiszórták a meccsről. (Talán még jót is tett csapatnak, hiszen kizárása után jött fel a válogatott Montenegró ellen.) Aki játszott már, tudja, benne van, hogy a meccs hevében valaki beszól a bírónak, főleg, ha sokadszorra ítél rosszul a spori, sőt, az is benne van a meccsben, hogy csúnyán szól a bírónak, amiért pirosat kap. Bírója válogatja, meddig engedi a beszólásokat. Van, ahol belefér egy bazdmeg, van, ahol nem. Van, amikor pikkel rád a sípmester, és jobb, ha ki se nyitod a szád, van, ahol a hülyeségeit és a rossz döntéseit is megmagyarázza a játékvezető... De ezek a mérkőzés lefújása után csak anekdoták maradnak...

Visszatérve a magyar-montenegró meccsre: nem is az a baj, hogy Tomori Zsuzsát egy mérkőzésre eltiltották, s így kedden nem játszhat a románok ellen.

A probléma ott kezdődik, hogy Tomori Zsuzsa kizárása után, a magyar kispad mellett a közönség felé emelte mindkét kezének középső ujját, használva a legalpáribb nemzetközi karjelzést.
Nem, nem a játékvezetők felé mutatta ujjait, hanem a közönségnek: a helyieknek, a montenegrói szurkolóknak, neked és nekem.

Karl Erik Böhn egy embert cserélt a magyar válogatottban: Vincze Melinda helyett a nemrég honosított, fehérvári Triscsuk Krisztina került a keretbe.

Rossz döntés.

Tomori Zsuzsát kellett volna cserélni, s még aznap este az első Budapestre induló buszra feltenni, ez lett volna a felelős vezetői döntés. Ilyen viselkedéssel magyar játékosnak, nincs kerenivalója a magyar válogatottban, lehet 2012 legjobb játékosa, lehet a magyar válogatott legjobb góllövője. Akkor is haza!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!