Kisalföld logö

2019. 07. 20. szombat - Illés 18°C | 31°C Még több cikk.

Szárnyát vagy combját? Megnyitott a KFC étterem Győrben

A világ egyik legnagyobb gyorsétterem lánca szerdán nyitotta meg újabb üzletét a győri Árkádban.
Korábban

A nyitás egyrészt jó hír a csirkehús kedvelőinek, másrészt az új győri étteremben 40-en kaphatnak állást.

A Facebookon négy évvel ezelőtt még közösség is alakult Legyen KFC Győrben! néven, több mint 4000-en csatlakoztak. Úgy tűnik, hamarosan végre teljesül a kívánságuk.

A KFC a világ egyik legnagyobb gyorsétteremlánca. A éttermek fő profilját a csirkehús felhasználásával készült ételek képezik.
Mint a kisalfold.hu megtudta, az új KFC étterem az Árkád bevásárlóközpont ételudvarán kap helyet, a nyitás várhatóan októberben lesz.

˝A KFC hálózatához jelenleg 28 étterem tartozik hazánkban, ebből 23 Budapesten vagy a főváros agglomerációjában található.

Nagyon sok megkeresést kapunk, hogy sokan szívesen élveznék a KFC csirkét más városokban is. Igyekszünk hallgatni a vendégeink szavára, törekszünk rá, hogy egyre több helyszínen találkozhassunk velük: így Debrecen, Szeged, Pécs, Székesfehérvár és Kecskemét mellett hamarosan Győrben is várjuk a vendégeinket.

A város a régióban betöltött, kiemelkedően fontos gazdasági szerepe, kultúrális jelentősége, pezsgő egyetemi élete miatt ideális választás számunkra.

Mi is szeretnénk a helyi közösség számára lehetőségeket teremteni, az új éttermünkben 40 fő számára ajánlunk állást˝ - tájékoztatta portálunkat Juhász Nándor, marketing specialista.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A győri köztemetőt újra betemetik a falevelek? - fotó a szétesett kútról

Bár közel 40 fő takarítja a győri temetőket, kedden a levelek álltak nyerésre. Talán ennél is rosszabb hír: egyelőre rengeteg levél látható a fák lombkoronáin. Tovább olvasom