Győr és környéke

2017.06.24. 13:45

Orbán és Putyin egymásra kacsintott Győrben - fotók

AZ LMP Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal falára vetítve tiltakozott az Orbán-Putyin paktum ellen.

kisalfold.hu

Az LMP országszerte aláírásgyűjtéssel és fényfestéssel hívja fel a figyelmet a paksi beruházás és a növekvő orosz befolyás veszélyeire. A párt péntek este a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal falára vetítve tiltakozott az Orbán-Putyin paktum ellen.


A Lehet Más a Politika fényfestéssel tiltakozott a paksi bővítés és a növekvő orosz befolyás ellen. A „kacsintós Putyin" mellett a „cinkos Orbán" is megjelent Győrben. A párt szerint Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin helyett a magyar embereknek kell kimondaniuk a végső szót Paks2 ügyében, mert egyetlen kormány sem mehet szembe a népakarattal.



A paksi beruházásnak csak alternatívája van. Megújuló energiaforrásokkal jól fizető munkahelyeket lehetne teremteni Győr-Moson Sopron megyében, ezzel is csökkentve az elvándorlást. Egy államilag támogatott energetikai korszerűsítési programmal pedig jelentősen csökkenteni lehetne a rezsit.


Az LMP ezért azt kéri, akik szeretnék megakadályozni, hogy minden magyar család legalább 1 millió forinttal tartozzon Putyinnak a paksi beruházási hitelből, azok írják alá a Paks2- ellenes petíciót személyesen, vagy akár online formában, így kényszerítve megállásra a kormány paksi ámokfutását.

Címkék#Győr#LMP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!