Győr és környéke

2018.10.01. 16:14

Nyugdíjasegyetem - telefonos regisztráció

Hamarosan elkezdődik a Nyugdíjasegyetem idei őszi féléve.

  A nyitóelőadást az egyetemi csarnokban október 8-án, tfőn 10 órától tartják meg. Utána december elejéig még öt alkalommal hallgathatnak meg az érdeklődők tudományos tájékoztatásokat. Érdekességeket tudhatnak meg többek közt a népességi adatok változásáról és a tánc jótékony hatásairól.

 

Az interneten a Nyugdíjasegyetem honlapján, a nye.sze.hu címen regisztrálhatták magukat az idősek az előadássorozatra. Az elektronikus adatlap kitöltésekor nevüket, címüket és a születési dátumukat kellett megadniuk, illetve adataik kezeléséhez kellett hozzájárulniuk.


Akik elektronikusan nem jelentkeztek, azok ezt megtehetik telefonon, a 96/613-777-es számon október 2-án és 3-án, kedden és szerdán, 8 és 16 óra között. A jelentkezési sorrend nem számít, minden regisztrált hallgatót fogadni tud a szervező, a Széchenyi István Egyetem.

Az előadásokat mindig tfőn délelőtt 10 órától tartják meg, a következő időpontokban: október 8., 15., 29., november 5., 19.,december 3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!