Győr és környéke

2019.04.05. 14:54

Két autó ütközött a 85-ös főúton, Abdánál, ketten megsérültek a balesetben - fotók

Mindkét sérült agyrázkódást szenvedett, egyiküket feszítővágó segítségével szabadították ki a tűzoltók a járművéből. Véget ért az útzár.

15.40 - A rendőrség tájékoztatása szerint befejeződött a műszaki mentés és a szemle, az érintett útszakaszon ismét zavartalanul haladhat a forgalom.


14.39 - Érdeklődésünkre prof. Oláh Attila, a Petz-kórház orvos igazgatója elmondta, mindkét sérült agyrázkódást szenvedett, egyikük ezen túl könnyebb sérülésekkel megúszta, míg másikuk felkartörést és orrcsonttörést szenvedett. Állapota súlyos, de nem életveszélyes.


12.54 -Összeütközött két személyautó a 85-ös főúton, Abda térségében. A balesethez a győri hivatásos és a börcsi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járművéből, majd átadták a mentőknek - tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Két autó ütközött Abda térségében. Fotók: Mészáros Mátyás


A rendőrség a honlapján azt írja, a baleset pénteken 12 óra 15 perckor történt, a 85-ös számú főút 1. kilométerszelvényében, Abda térségében. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között két személyautó ütközött a vasúti felüljárón.

 

A balesetben ketten súlyosan megsérültek, a mentők kórházba vitték őket.


Az érintett útszakaszt a rendőrség a műszaki mentés és a szemle idejére teljes szélességében lezárta, és a forgalmat Csorna felől az M1-es autópályára, Győr felől a 83-as számú főút, M1-es autópálya felhajtó felé terelik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!