Győr és környéke

2019.05.21. 10:22

Két autó ütközött a 82-es főúton Veszprémvarsánynál, egy ember meghalt - fotók

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején a forgalom rendőri irányítás mellett, egy sávon haladhat.

kisalfold.hu

A Kisalföld úgy tudja, hogy egy 28 éves vérteskethelyi férfi halt meg a fél nyolc után történt balesetben. 


A rendőrség úgy tájékoztatott: a rendelkezésre álló adatok szerint, egy 28 éves vérteskethelyi lakos közlekedett személygépkocsival a 8218-as számú úton, Lázi irányából, a 82-es számú főút felé. Haladása során - az útkereszteződés előtt álló gépkocsisort megelőzve - lassítás nélkül hajtott rá a 82-es főútra, ahol egy Győr felől, Veszprém irányába szabályosan közlekedő autónak ütközött. A Lázi irányából érkező jármű vezetője a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.


Az érintett helyszínen a baleseti szemle és a műszaki mentés véget ért, a forgalom 11 órától újra zavartalanul halad.

 

Fotók

 

Korábban írtuk

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 82-es számú főúton Veszprémvarsány térségében, 2019. május 21-én 7 óra 35 perckor. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a főút 46. kilométerszelvényében - eddig tisztázatlan okból - két személygépkocsi ütközött össze. A baleset során egy ember olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.


A helyszíni szemle és a műszaki mentés idején a forgalom rendőri irányítás mellett, egy sávon haladhat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!